top
logo

  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Soutěže 2022

Vyhledávání

Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Čt  St  Út  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Výsledky VB
Turnaj o pohár města Velké Bílovice 2010 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 08 Srpen 2010 17:23

Letošní turnaj se vydařil po všech stránkách. Účast byla dobrá a počasí téměř ideální.

Sešlo se 17 poměrně vyrovnaných hráčů, kteří se rozlosovali do čtyř skupin. Dva nejlepší ze skupiny pak postoupili do vyřazovacího pavouka o hlavní trofej, kterou byla dřevěná plastika od místního řezbáře Josefa Indry. Ostatní tenisté se utkali podobným způsobem o stejnou, jen trochu menší trofej v pavouku "B".

Hlavní cenu vybojoval Otto Malčic, když ve finále porazil Aleše Bedřicha až v tiebreaku 7:5. Velmi kvalitní zápas byl k vidění i ve finále "B", kde Dalibor Šefránek porazil Jiřího Matušku 6:4.

Aktualizováno Neděle, 08 Srpen 2010 17:33
 
Noční mix 2010 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 02 Srpen 2010 21:06

Letošní Noční turnaj by se při trošce nadsázky mohl také jmenovat Vodní turnaj, protože účastníky svlažilo několik dešťových přeháněk. Všichni hráči se ale s nepřízní počasí úspěšně poprali a bojovali o co nejlepší výsledky.

Turnaje se zúčastnilo 12 mixových párů, které byly sestaveny losováním tak, aby všechny dvojice byly co nejvyrovnanější.

Skupiny, z kterých vzešli postupující do čvtrfinále se odehrály na všech třech kurtech ještě za denního světla a potom už následovaly vyřazovací boje pod umělým osvětlením na kurtu číslo jedna. Většina zápasů byla velmi vyrovnaná a nebyla nouze o překvapivé výsledky. Finále si nakonec vybojovaly páry Fialová/Skoupil ml. a Rybová/Šefránek. Dvojice Fialová/Skoupil si neudrželi vedení 4/1 a tak nakonec zvítězil pár Rybová/Šefránek 6/4. Vyhodnocení a předání cen proběhlo asi o půl třetí ráno.

K dobré náladě určitě přispělo i dobré jídlo a degustace vína, kterou zajistili hlavně Vinařství Vladimír Tetur a Habánské sklepy Velké Bílovice.

Aktualizováno Pondělí, 02 Srpen 2010 21:28
 
Dětský turnaj 2010 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 24 Červenec 2010 20:00

Tenis klub Velké Bílovice uspořádal v sobotu 17. července 2010 tenisový turnaj pro mládež.

Soutěžilo se v kategoriích:

-Baby tenis - vyhrál Jakub Zapletal

-mladší žáci - vyhrál Ondřej Osička

-žákyně - vyhrála Petra Foukalová

-starší žáci - vyhrál Ondřej Osička

-dorost smíšená čtyřhra - Dana Konečná, Pavel Kadrnka / Denisa Foukalová, Tomáš Osička 6:4, 7:5

Navzdory 30 stupňovému vedru se snažili mladí tenisté předvést to nejlepší, aby vybojovali pohár nebo některou z cen. Nikdo nechtěl dát nic zadarmo, tak se to občes neobešlo bez diskusí jestli byl aut nebo ne. Jak jednotlivé kategorie dohrávaly svoje soutěže, vítězové už se těšili na vyhodnocení. Mezitím se rozdělal táborák a Ti co dohráli, už si opékali připravené špekáčky.

Dobře rozehraný turnaj ale k večeru přerušil přívalový déšť s kroupami, který zaplavil celé kurty a turnaj kategorie starších žáků se tak musel dohrávat až v něděli. V této kategorii se hrál asi nejlepší tenis. Především ve finéle, kde Ondřej Osička porazil Michala Podrazila 6 : 2 a získal tak na tomto turnaji už druhý pohár.

Večerního deště jsme využili k dodatečné oslavě postupu mladších žáků do II. třídy krajského přeboru. Rozkrájela se dorta ve tvaru tenisové rakety, kterou přivezl trenér pan Vysloužil a nechyběly ani přípitky dětským šampusem. Všichni účastníci byli s akcí spokojení a už plánovali příští turnaj.

Aktualizováno Neděle, 25 Červenec 2010 07:58
 
Dětský turnaj - září 2009 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 12 Říjen 2009 16:12

V září se uskutečnil již druhý letošní dětský turnaj na který jsme pozvali také mladé tenisty z Velkých Pavlovic. Hrálo se ve třech kategoriích. Baby tenis, mladší žáci a starší žáci.

Výsledky baby tenis:

1. Veverka Tomáš V.Bílovice

2. Malhocký Martin V.Bílovice

3. Osička Jakub V.Bílovice

4. Osičková Michala V.Bílovice

 

Výsledky ml. žáci:

1. Kinický Lukáš V.Pavlovice

2. Kaderka Kryštof V.Pavlovice

3-4. Podrazil Michal V.Bílovice

3-4. Sedlák Daniel V.Bílovice

 

Výsledky st.žáci:

1. Kunický V.Pavlovice

2. Franc V.Pavlovice

3-4. Bukovský Milan V.Bílovice

3-4. Šefránek V.Pavlovice

 

Turnaje se zúčastnilo celkem 26 dětí. Pro většinu z nich to byly jedny z prvních zápasů o medajle a nervozita je opouštěla jen zvolna. I tak byly vidět velmi zajímavé zápasy, a to hlavně v nejstarší kategorii kde už se hrál tvrdý tenis velmi vysoké úrovně. Svědčí o tom i fakt, že naš nejlepší hráč Milan Bukovský-opora Slováckého tenisového klubu Břeclav, nedokázal ani s podporou fandících spoluhráčů vzdorovat hostující dvojici Franc, Kunický (hraje za Tenis Lanžhot) a po smolné prohře nepostoupil do finále. Hosté z Velkých Pavlovic, kteří mají mnohem větší turnajové zkušenosti, nám pomohli ukázat, kde máme ještě rezervy. Naše mládež se ale také neztratila. I když jsou naši hráči v průměru o rok až dva mladší, dokázali často uhrát vyrovnané zápasy a předvedli, že nově budovaná družstva mladších a starších žáků mají svoji perspektívu ještě před sebou. Podobné turnaje jsou velkým přínosem při získávání zápasových zkušeností mladých tenistů a určitě budou v příštím roce pokračovat.

Aktualizováno Středa, 30 Prosinec 2009 15:47
 
Hodový turnaj 2009 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 14 Září 2009 13:14

Tenisový klub Velké Bílovice pořádal tradiční "Hodový turnaj" na hodové pondělí. Turnaj byl určen členům tenisového klubu a všem držitelům pernamentek pro rok 2009. Po nádherné hodové neděli se podařilo vstát 11ti hráčům. I přes počáteční ranní chlad a mírný odpolední deštík byl turnaj úspěšně odehrán. Toto příjemné zpestření hodového veselí bylo zakončeno urputným finálem "Lubošů". Luboš Skoupil vstupil do finálového zápasu razantně. Za stavu 3:0 v jeho prospěch však došlo ke zvratu a Luboš Maťák nakonec zvítězil 6:3 a potvrdil tak roli favorita. "Pavouka" s výsledky naleznete zde.

Aktualizováno Středa, 30 Prosinec 2009 15:48
 
« ZačátekPředchozí123456DalšíKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Anketa

V kolika letech jste začal/a hrát tenis?
 
Banner

bottom

©1993-2016 Tenis klub Velké Bílovice.