top
logo

  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Soutěže 2022

Vyhledávání

Kalendář akcí

<<  Březen 2024  >>
 Po  Čt  St  Út  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Výsledky ostatní
Slavia Wien - TK Velké Bílovice 2017 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 17 Září 2017 16:29

Na „hodový“ pátek se konal tradiční reciproční turnaj mezi TK Velké Bílovice a Slavia Wien. Letos se klání odehrálo na tenisových dvorcích u vídeňského Prátru, kde má klub Slavia Wien svoji novou základnu. Tenisový areál tvoří patnáct antukových kurtů, nevelká restaurace s příjemným venkovním posezením.

V příjemném slunečném počasí jsme nastoupili na kurty v sestavě šestičlenných týmů. Hráli jsme na dva sety a v případě nerozhodného výsledku supertiebreak. Zápasy byly hodně vyrovnané a většina se hrála přes hodinu. Štěstěna nám nakonec přála více a podařilo se nám vyhrát většinu zápasů a tím i celé utkání 6 : 3.

Výsledky naleznete zde

Ani tentokrát ale nebylo tak důležité, kdo zvítězil, protože hlavním cílem setkání bylo jako vždy pobavit se, kvalitně si zasportovat a utužovat příhraniční přátelské vztahy a ty jsme utužovali nejen na kurtech, ale i při večerním posezení, kde nás domácí pohostili grilovanými specialitami.

Tak za rok zase u nás!

Aktualizováno Neděle, 08 Říjen 2017 17:43
 
Slavia Wien -Tenis klub Velké Bílovice 2014 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 24 Srpen 2014 00:00

Letos jsme opět po dvou letech přijali pozvání přátel z vídeňského tenisového klubu Slavia Wiena, na jejich domovské kurty pod dominantou jižní části Vídně - telekomunikační věží Austria telekomu.

Po srdečném přivítání jsme se rozdělili na kurty, kde pak další čtyři hodiny probíhaly tenisové boje. Zápasy byly férové, ale vyhrát chtěl každý a proto jsme si vzájemně nic nedarovali, tak jak to má ve sportu být. Domácí prostředí nakonec rozhodlo a tenisový klub Slavia Wiena zvítězil nad Tenis klubem Velké Bílovice 5:4 na zápasy.

Večer jsme společně zasedli k pohoštění, které pro nás místní připravili a směsí němčiny, češtiny, angličtiny a slovenštiny jsme dlouho rozebírali odehrané zápasy a plánovali další společnou akci. Tak za rok zase u nás přátelé!

Kompletní výsledky naleznete zde.

Aktualizováno Pátek, 05 Září 2014 08:10
 
Úspěšné vykročení do tenisové sezony 2014 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 09 Srpen 2013 00:00

Prvním úspěchem zahájil letošní rok jeden z našich nejmladších tenistů Patrik Opluštil, když vyhrál ve své kategorii přebor Kraje Vysočina v Jihlavě-Bedřichově. Navázal tak na pěkné třetí místo z krajského turnaje ve Zlíně, který proběhl v prosinci. Přejeme Patrikovi hodně dalších vítězství

Aktualizováno Pátek, 10 Leden 2014 13:02
 
Slavia Wien -Tenis klub Velké Bílovice 2012 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 28 Srpen 2012 00:00

Letošní, už třetí přátelské utkání s tenisty Slavia Wien se uskutečnilo tentokrát na jihu Vídně, kde má klub svoji základnu. Tenisový areál tvoří patnáct antukových kurtů, obklopujících restauraci s příjemným venkovním posezením.

Sestavili jsme soupisky a ve třiatřiceti stupňovém vedru nastoupili na kurty. Hráli jsme na dva sety a v případě nerozhodného výsledku supertiebreak. Zápasy byly hodně vyrovnané a většina se hrála přes dvě hodiny. Štěstěna nám nakonec přála více a podařilo se nám vyhrát většinu zápasů a tím i celé utkání 8 : 3.

Nutno ovšem říct, že nám v soupisce chyběl jeden muž a tak nás posílil jeden z vídeňských hráčů pocházející z Břeclavska. Na výsledku nic nezměnily ani následující čtyřhry, z nichž jsme dvě vyhráli a dvě prohráli. Ale tentokrát nebylo tak důležité kdo zvítězil, protože hlavním cílem setkání bylo pobavit se, kvalitně si zasportovat a utužovat přátelské vztahy. Ty jsme utužovali nejen na kurtech, ale i při večerním posezení, kde nás domácí pohostili grilovanými specialitami. Tak za rok zase u nás!

Výsledky naleznete zde

Aktualizováno Úterý, 28 Srpen 2012 20:39
 
Tenis klub Velké Bílovice - Slavia Vídeň 2011 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 08 Srpen 2011 20:09

V letošním roce jsme sehráli odvetný přátelský zápas s týmem Slavia Wien, ve kterém působí i několik hráčů českého a slovenského původu žijících ve Vídni. Tenisový klub Slavia Wien se pravidelně zapojuje v rakouských tenisových soutěžích. Dohodli jsme se odehrát sedm mužských dvouher, dvě ženské dvouhry a čtyři zápasy čtyřher. Celkem jsme tedy bjovali o 13 bodů. Po porážce ve Vídni jsme samozřejmě chtěli na domácí půdě vyhrát, ale po mužských dvouhrách jsme prohrávali 3 : 4. Podobný stav byl i po ženských dvouhrách 4 : 5 v náš neprospěch. Nakonec rozhodly čtyřhry. Vyhráli jsme všechny tři mužské i ženskou čtyřhru a slavili jsme vítězství 8 : 5. Po zápase jsme ještě pozvali hosty z Rakouska na malé pohoštění a ochutnávku bílovských vín, kde proběhlo i závěrečné hodnocení. Členové TK Velké Bílovice i Slavia Wien byli s utkáním spokojeni a domlouvali se na další spolupráci.

Kompletní výsledky naleznete zde.

Aktualizováno Úterý, 18 Říjen 2011 14:11
 
« ZačátekPředchozí12DalšíKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Anketa

V kolika letech jste začal/a hrát tenis?
 
Banner

bottom

©1993-2016 Tenis klub Velké Bílovice.